Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی کریمی، تهیه کننده سریالِ «جلال» که این شب‌ها و به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از شبکه اول سیما در حال پخش است، در گفتگو با دانا بیان داشت: بازتاب‌هایی که از مردم و بینندگان به دستمان رسیده گویای این است که سریال جلال به دل مردم نشسته و مورد توجه شان قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی کریمی، تهیه کننده سریالِ «جلال» که این شب‌ها و به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از شبکه اول سیما در حال پخش است، در گفتگو با دانا بیان داشت: بازتاب‌هایی که از مردم و بینندگان به دستمان رسیده گویای این است که سریال جلال به دل مردم نشسته و مورد توجه شان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تنوعی که در فضای بکرفیلم وجود دارد و همچنین پرلوکیشن بودن و ریتم تند آن باعث شده تا تفاوت‌های عمده ای با بسیاری از کارها و تولیدات دیگر داشته باشد و همین جذابیت آن را بیشتر کرده است.

این تهیه کنننده با اشاره به این مطلب که حدود 200 بازیگر سریال جلال بومی هستند، خاطرنشان کرد: بازیگران بومی که بسیار خوب از ایفای نقششان برآمده‌اند نیز بر این جذابیت افزوده‌اند زیرا فارغ از 4، 5 شخصیت اصلی داستان که جز بازیگران شناخته شده و ملی هستند، بقیه بازیگران این سریال هنرمندان استانی اند و بسیار خوب توانسته‌اند نقش‌های خود را باورپذیر کنند.

وی افزود: قصه در طول یک دوره 18 ساله و در سه مقطع مختلف می گذرد، اما تمامی تغییراتِ مرتبط با این دوره بسیار خوب و دقیق صورت گرفته است.

کریمی با بیان این مطلب که تحولات شخصیتی جلال، در قسمت های آینده فیلم را به اوج می رساند، گفت: این تحولات باعث شده تا جلال از یک جاهل به حاج محمود فرشچی برسد، بنابراین جذابیت‌های حضور آقای تفتی در نقش جلال در قسمت‌های آتی بیشتر هم خواهد شد، زیرا تاکنون تنها یک سوم سریال جلو رفته و بعد از قسمت هفتم که وارد فاز دوم سریال می شویم تفاوت‌هایی در شخصیت جلال را شاهد خواهیم بود، همین تنوعِ نقش آفرینیِ آقای تفتی قابل تحسین است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) همیشه به نقش مؤثر توده مردم در پیروزی انقلاب تأکید داشتند اما در سریال‌ها به این وجه انقلاب اسلامی کمتر پرداخت شده است و بیشتر سریال‌های جریان انقلاب اسلامی را در تعقیب و گریز و جریانات مسلحانه در نظر گرفته‌اند، در صورتی که این بُعد از نهضت انقلاب اسلامی در حداقل ترین نقش ها بوده و نقش حداکثری برعهده نقش توده و عموم مردم بوده است، بنابراین ما سعی کردیم در این سریال این نقش عمومی مردم را پررنگ تر کنیم و گره خوردن انقلاب با حمایت‌های عموم مردم را به تصویر بکشیم.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب انقلاب اسلامی سریال جلال بسیار خوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از مصوبات شورای شهر، شفاف‌سازی حقوق و مزایای دریافتی مدیران شهرداری بود چراکه باور داریم مردم باید در جریان این موضوع و مطلع باشند و واهمه‌ای نباید داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی موسی‌الرضا حاجی‌بگلو شامگاه چهارشنبه _دوازدهم اردیبهشت_ در برنامه تلویزیونی گفت‌وگو اظهار کرد: با پیروزی انقلاب، امام راحل (ره) بر اساس احکام اسلامی، تصمیم‌گرفتند اداره امور شهر و روستا را به مردم واگذار کنند؛ چند اصل در قانون اساسی پیرامون شوراها و نقش پررنگ مردمی آمده که نشان از اهمیت شوراها دارد.

وی با بیان اینکه تشکیل این شوراها سال ۵۸ به تصویب رسید ولی جنگ‌تحمیلی مانع از تحقق آن شد و سرانجام سال ۱۳۷۸ با فرمان مقام معظم رهبری اولین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا تشکیل شد، افزود: نگاه شوراها این بوده که امورات شهر و روستا را نمایندگان مردم عهده‌دار شوند و موضوعات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، رفاهی، آموزشی و… تأمین کنیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر اینکه شوراها باید نگاه عدالت‌محور داشته باشند و با حضور و نقش‌آفرینی مردمی به دنبال تحقق این مهم باید باشند، گفت: در عرصه شوراهای شهر و روستا، پیوسته به‌دنبال فتح قله مشارکت مردمی هستیم ولی همچنان تا رسیدن به قله فاصله داریم؛ آنچه مسلم بوده این است که مدیران در سطوح مختلف باید شورا باور باشند.

حاجی بگلو ادامه داد: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در شهر مشهد بوده و سعی کردیم با تعریف پروژه‌های زودبازده، نقش مردمی را در این پهنه‌ها پررنگ کنیم.

وی افزود: با همین نگاه، حدود نیمی از اعتبارات شهرداری را طی سنوات اخیر به مناطق حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار بردیم و با روند کنونی، در آینده نه‌چندان دور مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر در مشهد نخواهیم داشت و شاهد توزیع عادلانه ثروت شهر می‌شویم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد پیرامون مصوبات شورا گفت: یکی از مصوبات شورای شهر، شفاف‌سازی حقوق و مزایای دریافتی مدیران شهرداری بود چراکه باور داریم مردم باید در جریان این موضوع و مطلع باشند و واهمه‌ای نباید داشته باشیم.

وی افزود: همه ما برای مردم آمده‌ایم و پرداختی‌ها هم که بر اساس قوانین و مقررات و احکام است؛ اگر شفاف نشود مردم سو ظن خواهند داشت و امیدواریم شهرداری نسبت به این موضوع اهتمام بیشتری داشته باشد.

کد خبر 749895

دیگر خبرها

  • قدردانی حماس از تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • دانشجویان یهودی و مسیحی در حال حمایت از مردم غزه‌اند
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • حمایت از رژیم کودک‌کش اسرائیل تبلور شیطنت آمریکا در منطقه است
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند