Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن نجفی کارگردان و بازیگر نقش اول سریال جلال، همدلی و نیت پسندیده عوامل این کار را از شاخصه‌های این سریال عنوان کردند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «حسن نجفی» کارگردان آذری زبان سریال «جلال» که این شب‌ها و در ایام الله دهه فجر از شبکه اول سیما پخش می‌شود، با حضور در برنامه زنده صبح بخیر ایران گفت: داستان جلال ۹ سال پیش توسط آقای ثروتمند نوشته شده بود و با توجه به سختی که در این کار‌ها با موضوع تاریخی است، افراد مختلفی جهت ساخت این سریال مطرح بودند که در نهایت قرعه به نام ما افتاد و ۲ سال پیش بازنوسی این طرح را شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به داستان این سریال گفت: داستان این سریال در ۳ بخش و از سال ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۶ را به تصویر می‌کشد که ما را مجاب می‌کرد از عوامل حرفه‌ای و سابقه دار در این کار استفاده کنیم که با توجه به بازخورد‌هایی که این چند روز داشتیم مشخص بوده در این راه موفق بودیم.

نجفی ادامه داد: هنرمندان تبریزی گل کاشتند و به زودی با چهره‌هایی مواجه می‌شوید که هم در سینما و هم در تلویزیون ماندگار خواهند شد.

کارگردان سریال جلال به اهمیت بالای رسانه ملی اشاره کرد و اظهار داشت: جرات می‌خواهد برای ۸۰ میلیون انسان کار بسازی و از همه کسانی که در این حوزه مشغول فعالیت هستند می‌خواهم که به خوشان اجازه ندهند کار بی کیفیت تحویل مردم دهند.

در بخش دیگری از این برنامه «عمار تفتی» بازیگر نقش اول سریال جلال گفت: اینکه کار تولید کجاست، بودجه کار چقدر است، چه کسانی می‌سازند و بازیگرانش چه کسانی هستند کیفیت کار را مشخص نمی‌کند بلکه آن چیزی که دل تماشاگر می‌نشیند نیت آدم‌هایی است که دور هم جمع می‌شوند.

وی در ادامه نیز بیان داشت: اغلب هنرمندان با توجه به اینکه حرفه بازیگری، شغل آن‌ها محسوب می‌شود و از این راه امرار و معاش می‌کنند در کار‌هایی دور هم جمع می‌شوند که هم یک کاری ساخته شود و هم اینکه یک پولی هم در بیارند. ولی مزیت سریال جلال نسبت به بیشتر کار‌هایی چه در تهران و چه در شهرستان‌ها ساخته می‌شود، نیت‌های مشترک و پسندیده عوامل اصلی این کار می‌باشد.

بازیگر نقش جلال با ابراز خوشحالی و رضایت از بازی در این سریال گفت: این سریال را با عمق وجودمان کار کردیم و به شخصه نقشم را با همه وجود و توانم بازی کردم که امیدوارم به دل تماشاگران هم بنشیند.

تفتی از تجربه هم بازی شدن در کنار بازیگران آذری نیز گفت: سریال جلال بالغ بر ۲۰۵ بازیگر دیالوگ گو داشت که به غیر از من، مهران رجبی و خانم ریاضی مابقی بازیگران و هنرمندان آذری بودند که یکی از یکی درخشان‌تر هستند و به عنوان بازیگری که با همه آن‌ها سکانس مشترک داشته ام از حضور در کنارشان لذت بردم.

وی در پایان در خصوص کم کار بودن خود گفت: از کودکی وارد این حرفه شدم و امسال بیست و هشتمین سال دوران بازیگری ام را سپری می‌کنم و تکلیفم با این حرفه مشخص شده است و درست است که از این حرفه امرار و معاش می‌کنم و شغل دیگری هم ندارم، ولی نه به دنبال شهرت هستم و نه به دنبال بزرگ کردن زندگی ام چرا که ترجیح می‌دهم زندگی ام را کوچک نگه دارم تا خودم کوچک نشوم.
** آغاز پخش «بزنگاه» در افغانستان و تاجیکستان
شبکه آی‌فیلم از دوشنبه ۱۴ بهمن، مجموعه تلویزیونی «بزنگاه» به کارگردانی رضا عطاران را برای طرفدارانش در افغانستان و تاجیکستان روی آنتن کانال آی فیلم ۲ می‌برد.

این سریال طنز در ماه رمضان سال ۱۳۸۷ از شبکه سه سیما پخش شده و رضا عطاران، حمید لولایی، عطیه معصومی، علی صادقی، سوسن پرور، غلامرضا نیکخواه، مرجانه گلچین، محمود بهرامی، هنگامه حمیدزاده، احمد پورمخبر و... در آن بازی کرده‌اند.

«بزنگاه» هر شب ساعت ۱۹ به‌وقت تهران و ۲۰ به‌وقت کابل و ۲۰:۳۰ به‌وقت دوشنبه تاجیکستان راهی آنتن می‌شود. بازپخش آن نیز در ساعت‌های ۰۱:۰۰، ۰۷:۰۰ و ۱۳:۰۰ به‌وقت تهران خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن نجفی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نقش اول سریال سریال جلال بازیگر نقش کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «پرونده مختارنامه» نوشته رضا استادی به تازگی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود. این کتاب روایتی از فراز و فرودهای سریال تلویزیونی مختارنامه است.

پرونده مختارنامه حاوی ناگفته‌هایی از سریال تلویزیونی مختارنامه و تحلیل و تشریح روند ساخت این اثر است که نگارش آن از سال ۱۳۸۵ آغاز و طی بازنویسی‌های مختلف، مهر ۱۴۰۲ به پایان رسیده است.

کتاب مورد اشاره در ۶۰۰ صفحه نوشته شده و طی ۱۰ فصل به ترتیب زمانی از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ روند ساخت و پخش این سریال را به صورتی داستان گونه و صریح روایت می‌کند. همچنین در بخشی از کتاب سه تک نگاری درباره محمود فلاح، عظیم جوانروح و داوود میرباقری قرار گرفته و پایان بخش کتاب نیز آلبوم تصاویر پشت صحنه سریال است که تاکنون منتشر نشده اند.

کد خبر 6095489 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون